miercuri, 19 iulie 2017

Toasterele sunt utile in orice bucatarie

Toasterul mai este cunoscut si sub numele de prajitor de paine, iar acest aparat este foarte util intr-o multime de momente, atat acasa, cat si in vacanta, fiind foarte simplu sa se prepare un mic dejun rapid. Totusi, cele mai multe persoane se orienteaza catre cel mai mic pret atunci cand trebuie sa faca o astfel de alegere, iar acest obicei nu este neaparat cel mai corect, intrucat ar trebui sa se puna pret pe calitate. Pentru a nu mai pierde ore intregi prin magazine si pentru a fi mai simplu sa se ia o decizie, oricine poate alege toastere la ShopU intrucat totul se desfasoara in mediul online, fiind foarte comod, iar pentru a plasa o comanda sunt de ajuns chiar si cateva minute.

Tipuri

Probabil ca in majoritatea bucatariilor se gasesc prajitoarele clasice, care se deosebesc prin forma lor dreptunghiulara, sunt utilizate in pozitie verticala si pot fi prajite mai multe tipuri de felii de paine. In schimb, exista si alte modele de prajitoare, cele orizontale, care ocupa mult mai putin spatiu, forma fiind mai compacta, motiv pentru care acestea sunt ideale si pentru vacante sau concedii. Un alt tip de toaster este cel care se remarca prin alte cateva functii incorporate precum minigrill, fierbator de oua si nu numai, pentru ca micul dejun sa fie pregatit complet in cel mai scurt timp.


Cum se prajeste



Majoritatea acestor toastere la ShopU dispun de doua sau patru locuri unde sa fie incluse feliile de paine, iar alegerea ar trebui sa se faca in functie de nevoi, pentru o familie mai mare, fiind necesar, de cele mai multe ori, aparatul cu 4 locuri. De asemenea, acestea propun doua sau trei trepte de prajire, in timp ce aparatele cele mai moderne promit chiar si 10 trepte, astfel incat felia de paine sa fie pregatita dupa cele mai pretentioase gusturi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu