vineri, 16 decembrie 2016

Recomandari pentru instalatii GPL in Bucuresti

Masinile joaca un rol important in viata oricarei persoane, iar cresterea pretului carburantilor reprezinta o problema, in special din cauza faptului ca anul 2017 se anunta cu noi scumpiri. Din acest motiv, tot mai multi soferi se orienteaza catre instalatii GPL Bucuresti, aceasta fiind o modalitate ideala prin care sa faca economii la fiecare drum parcurs cu masina. Pretul gazului petrolier lichefiat este la jumatate fata de cel al benzinei sau motorinei, iar cei care au instalat un astfel de sistem platesc lunar cu 40% mai putin pentru carburant.



Cum functioneaza?

Este esential ca instalarea sistemului sa se faca doar in service-uri acreditate RAR pentru ca orice client sa se bucure nu numai de mai multa siguranta, ci si de garantie. O instalatie GPL functioneaza in paralel cu benzina sau motorina, de cele mai multe ori pornirea motorului facandu-se cu ajutorul celor doua tipuri de carburant clasic, iar mai apoi se face trecerea la GPL. Aceasta procedura este efectuata de cele mai multe ori in cursul iernii, cand gazul nu permite pornirea in conditii optime atunci cand temperaturile scad cu mult sub zero grade.



Care sunt preturile?

Preturile variaza in functie de marca, modelul si motorul masinii, insa pentru cele mai populare autoturisme din tara noastra, Dacia Logan sau Volkswagen Golf, tarifele ajung la circa 500 de euro. Astfel, cei care aleg instalatii GPL Bucuresti isi amortizeaza investitia de obicei in primul an, in functie de distanta parcursa in acest interval.



Care sunt avantajele?

Pe langa cel mai important avantaj, adica cel din punct de vedere financiar, soferii se bucura si de faptul ca aceste sisteme ajuta la functionarea motorului in cele mai bune conditii, prelungindu-i durata de viata. De asemenea, instalatiile sunt astazi mult mai sigure datorita rezervoarelor groase, dar si mult mai performante, fiind disponibile sub forma rotii de rezerva pentru a ocupa cat mai putin spatiu in portbagaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu