joi, 11 august 2016

Unde gasim locuri de cazare in Bucuresti

Chiar daca in weekenduri majoritatea bucurestenilor aleg sa se relaxeze in afara orasului sau catre diferite destinatii de la mare sau la munte, exista totusi multi turisti care aleg sa viziteze capitala tarii. Fiind cel mai mare si mai aglomerat oras al Romaniei, se gasesc locuri de cazare in toate colturile sale, de la pensiuni la hoteluri, iar preturile acestora variaza in functie de confortul oferit si de zona in care se afla.

Cu toate acestea, pentru a evita tarifele ridicate, o alta posibilitate este aceea de a apela la regim hotelier in Bucuresti, intrucat aceasta varianta este mult mai accesibila pentru toate buzunarele. Clientii nu trebuie decat sa acceseze e-stabil.ro, iar aici au la dispozitie numeroase apartamente pe care sa le inchirieze pret de cateva nopti, la preturi foarte bune.

Avantajele regimului hotelier

Cel mai mare avantaj adus de regimul hotelier este faptul ca apartamentele ce pot fi inchiriate se regasesc in toate zonele capitalei, astfel ca totul devine mult mai accesibil, in functie de necesitati. De asemenea, tariful pe noapte este unul foarte bun, chiar si cu pana la 40% mai mic decat la hotel. In schimb, preturile difera in functie de dotarile apartamentului, similar cu practicile hotelierilor.
Cu toate acestea, pentru un apartament de 2 camere, se poate plati 150 de lei pe noapte, ori mai mult, ori mai putin, insa acesta va putea gazdui in conditii grozave chiar si 4 persoane, astfel ca pretul final se va imparti in mod egal si va deveni mult mai atractiv.


Mai mult decat atat, oaspetii se bucura de mult mai mult spatiu, intrucat suprafata unei camere de hotel este de doar cativa metri patrati, pe cand intr-un apartament inchiriat in regim hotelier in Bucuresti, spatiul este de minim 35 de metri patrati, asigurand un grad mai ridicat de confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu