marți, 18 octombrie 2016

Ce oferte de preturi gasim la lenjeriile de lux

Una dintre incaperile esentiale din orice locuinta este dormitorul care trebuie sa fie cu adevarat primitor si sa promita un grad ridicat de confort, motiv pentru orice fiecare persoana ar trebui sa acorde o atentie semnificativa mobilierului si decoratiunilor alese. De asemenea, si lenjeria de pat este esentiala, iar Casa New Concept vine cu numeroase propuneri pentru toate gusturile, pe site fiind disponibile modele foarte variate, confectionate din mai multe tipuri de materiale, toate la cele mai bune preturi. Mai mult, si dimensiunile pot fi pentru toate tipurile de paturi, de la cele de o singura persoana, la cele de doua sau medii.

Ideale in orice conditii

Una dintre cele mai populare alegeri ale clientilor este reprezentata de lenjerii de lux cu satin, material care asigura un confort sporit, dar si un aspect foarte elegant, fiind ideale nu numai in camera parintilor, ci si in cea a copiilor care se pot bucura de cele mai inedite design-uri.
Intretinerea nu este una speciala

Frumos ambalate, aceste lenjerii reprezinta si o idee grozava pentru a fi oferite drept cadou cuiva drag. In plus, pentru a fi intretinute corespunzator si a nu-si pierde din farmec, este esential ca in cadrul procesului de spalare sa nu se foloseasca substante de inalbire, in timp ce setarea masinii automate se recomanda a fi la 40 de grade. In acelasi timp, pentru a fi calcate, valoarea maxima admisa este de 130 de grade, in caz contrar existand riscul ca modelul sa se strice.

Oferte 

La Casa New Concept, aceste lenjerii de lux cu satin se gasesc la preturi atractive pentru toate buzunarele, clientii bucurandu-se de cele mai imbatabile oferte pe toata durata anului. Mai mult decat atat, pentru comenzile mai mari de 399 de lei, magazinul ofera transport gratuit, livrarea facandu-se in cel mai scurt timp inca din urmatoarea zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu