marți, 25 octombrie 2016

Culori si Trenduri pentru gentile de voiaj

Vacanta este cea mai buna parte a anului, mai ales daca ati asteptat-o cu mult entuziasm si cu pregatirile de rigoare. Majoritatea femeilor isi doresc pe langa relaxare, sa aiba la final imagini cat mai reusite, iar pentru ca acestea sa fie perfecte se poate acorda o atentie deosebita hainelor. Accesoriile must-have pentru o calatorie in afara orasului sunt gentile de voyage, atat de cautate anul acesta.

Modele in trend

Pentru orice persoana, un criteriu de baza este dimensiunea gentii deoarece multi dintre noi ne dorim sa luam in vacanta toate cele necesare, iar la intoarcere sa avem unde aduce si suveniruri sau alte cumparaturi.

Un nou trend aparut in ultimii ani este la mare cautare si anul acesta, mai precis acele modele de genti de voyage in set. Pe langa faptul ca le cumparati la un pret mai avantajos decat daca le-ati achizitiona individual, va fi foarte usor sa le gasiti atunci cand ajungeti la destinatie sau inapoi acasa, iar totodata veti atrage toate privirile din aeroport. De asemenea, aceste seturi sunt astfel realizate incat sa aveti cel putin o geanta de cala si una de mana, totul fiind mult mai usor de organizat.

Culori si imprimeuri

Femeile care vor sa aiba un model mai special, pot gasi la Wild Inga o gama larga de produse, in categoria genti voyage, care mai de care mai frumoase. In anul 2016, au fost in trend o multime de culori, de la nuante stridente, pana la cele neutre si stinse.
Prin urmare, rosul, verdele, albastrul, galbenul, maro, bej sau portocaliu sunt potrivite atat pentru gentile de zi cu zi, cat si pentru cele de calatorie. Puteti opta si pentru imprimeuri cat mai diverse precum florile, fluturii ori diferite produse cosmetice desenate, aducand astfel un plus tinutei. Daca va doriti un model asemanator celor vintage, in sectia de genti voyage cu siguranta puteti gasi un model pe placul dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu