miercuri, 14 iunie 2017

Stickerele pe pereti asigura un design modern al camerei



Stickerele de perete de la colantaridesign.ro reprezinta o optiune tot mai populara de modernizare a unei incaperi, acestea fiind alese pentru ca sunt usor de folosit, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar modelele diversificate, pentru toate gusturile.


Se aplica cu usurinta

In primul rand, stickerele sunt foarte populare pentru ca nu propun acelasi grad de disconfort necesar atunci cand se zugraveste o incapere, deoarece totul se desfasoara imediat, fiind de ajuns cateva minute, in functie de dimensiuni. Totusi, atunci cand se doreste acoperirea unui perete intreg poate fi nevoie de ajutorul unei a doua persoane, pentru ca totul sa decurga ca la carte. In plus, acestea includ si un adeziv special, motiv pentru care nu mai este nevoie de lipici sau de alte sisteme de prindere.


Fara urme

Pentru ca adezivul inclus de stickere este unul special, acesta nu ataca peretele si poate fi indepartat fara cea mai mica problema, deoarece nu lasa urme. In plus, oricand se doreste, acestea pot fi dezlipite si aplicate ulterior intr-o alta pozitie, pentru ca fiecare detaliu conteaza.

O camera moderna

Este foarte simpla schimbarea atmosferei unei incaperi atunci cand se apeleaza la stickere perete de la colantaridesign.ro deoarece modelele sunt foarte variate si pot indeplini preferintele chiar si celor mai pretentioase persoane. Cu alte cuvinte, intregul aspect al camerei se poate schimba in doar cateva minute, fie ca este vorba despre dormitor, living, bucatarie, hol, debara si nu numai. 

Numeroase optiuni si preturi bune


Modelele de stickere sunt foarte variate, incepand de la cele cu teme florale, cu mesaje motivationale, citate sau multe alte desene, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Mai mult, acestea se pot aplica pe orice suprafata dreapta, nu numai pe perete, ci si pe articole de mobilier, oglinzi si nu numai, fara a le afecta in vreun fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu