miercuri, 14 iunie 2017

Verificarea gazelor este necesara pentru a preveni dezastrele



Verificarea instalatiilor de gaze este o procedura cu adevarat esentiala intrucat cei care nu se supun regulilor impuse de lege, isi asuma riscuri mari si pot fi sanctionati aspru. Aceasta verificare este necesara din mai multe motive, in primul rand, pentru ca orice retea are o durata de viata si trebuie intretinuta in mod corespunzator pentru a se prezenta in conditii optime, dar si pentru a evita nenumarate riscuri. 

O retea invechita nu mai promite aceleasi performante, iar scurgerile de gaze pe la garnituri pot fi iminente, motiv pentru care acestea trebuie inlocuite de fiecare data cand se constata primele semne de uzura. 

Este obligatoriu

Asadar, aceste verificari gaze cu ProConstructo trebuie luate in serios de catre toate persoanele, in special pentru ca procedura este una foarte simpla si usor de pus in aplicare, in timp ce costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Legea impune ca la fiecare doi ani sa fie efectuata o astfel de verificare, iar cei care nu se supun se vor afla in imposibilitatea de a mai folosi retelele. 

De asemenea, clientii sunt nevoiti sa repete operatiunea si atunci cand instalatia nu a mai fost folosita timp de 6 luni consecutiv, dar si atunci cand au fost efectuate lucrari mai serioase in urma unei defectiuni importante. Nu in ultimul rand, verificarea se poate efectua la cererea clientilor, atunci cand acestia considera, din diferite motive, necesitatea realizarii testelor.

Apeleaza la profesionisti

Pentru a avea parte de cele mai bune servicii, la preturi accesibile, cei care locuiesc in Bucuresti sau in localitatile invecinate vor putea apela la specialistii de la ProConstructo, care se remarca prin profesionalismul lor. Acestia sunt foarte experimentati, se pot adapta la orice situatie, insa dispun si de cele mai moderne si eficiente aparate, pentru a-si putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu