luni, 7 noiembrie 2016

Cu stickere, o masina are alt design

Oricine isi doreste sa se bucure de un autoturism personalizat cu bun gust, insa pana nu demult solutiile erau destul de limitate, implicau costuri ridicate, dar si numeroase riscuri. In schimb, au aparut mai multe posibilitati astazi, iar poate ca cea mai atractiva propunere este reprezentata de stickere auto ieftine, deoarece acestea se pot adapta pentru personalitatea fiecarui autoturism. Colantari Design vine cu numeroase propuneri, pe site fiind disponibila o gama foarte variata de modele, pentru toate gusturile, de dimensiuni variate, dar cu preturi accesibile pentru toate buzunarele.

Usor de aplicat

Unul dintre aspectele principale aduse de stickere este faptul ca se pot aplica cu usurinta, fara a fi nevoie de prezenta unui specialist. Asadar, cu putina atentie si dexteritate, stickerele se lipesc foarte usor, fara bule de aer si fara a se dezlipi in cel mai scurt timp.

Modele variate 


Aceste stickere auto ieftine sunt destinate pentru mai multe elemente ale caroseriei, atat pentru a infrumuseta masina, dar si pentru a-i putea ascunde un eventual defect vizual. Cele mai populare sunt cele pentru capota, cupola, portiere sau spoilere, insa clientii au chiar posibilitatea de a-si pune imaginatia la incercare venind cu propriile idei, care sunt puse in aplicare cu ajutorul expertilor in design grafic.

Durata de viata


Durata de viata a stickerelor este mai mult decat multumitoare, insa poate fi influentata si de locul in care sunt aplicate, dar si de conditiile meteo. Este esentiala si calitatea autocolantului ales, intrucat sunt unele tipuri care rezista mult mai bine, insa sunt si mai costisitoare, dar sunt si unele foarte ieftine, care promit o durata de viata mai scurta. Ambele variante sunt potrivite pentru soferi, in functie de propriile necesitati, insa cu toate acestea, fiind foarte accesibile din punct de vedere financiar, oricand pot fi inlocuite fara eforturi prea mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu