vineri, 18 noiembrie 2016

Masajul erotic este ideal pentru cei singuri dar si pentru cupluri

Exista mai multe modalitati prin care ne putem relaxa la sfarsit de saptamana, insa sunt numeroase persoane ca aleg un masaj erotic in Bucuresti, intrucat aceasta activitate este una cu adevarat placuta prin care oricine poate scapa de stresul cumulat in ultima perioada. In schimb, pentru ca procedura sa aiba efectele urmarite, este important si ca fiecare client sa se simta cat mai bine in pielea sa, lasandu-si imaginatia sa zboare, insa conteaza foarte mult si miscarile maseuzei, care trebuie sa fie bine pregatita si sa aiba cunostintele necesare in acest sens.

Zonele sensibile

De asemenea, pentru succesul masajului, ar trebui descoperite care sunt zonele cele mai sensibile, pe langa cele genitale, precum incheieturile, coatele, genunchii sau coapsele, fiind de preferat masarea fiecarui centimetru al corpului.

Mai multe tipuri

Cei care aleg un masaj erotic Bucuresti trebuie sa stie ca in cadrul saloanelor vor avea parte de mai multe variante, cel mai popular fiind masajul nud de relaxare, insa acesta poate fi efectuat si de catre mai multe maseuze pentru un plus de placere.

Ideal pentru cupluri

De asemenea, masajul erotic reprezinta o activitatea ideala si pentru cupluri, fiind o ocazie speciala prin care doua persoane se pot cunoaste mai bine si apropia mai mult.

Uleiul este esential

Pentru ca atmosfera sa fie cea mai potrivita, este de preferat folosirea uleiului pe toata durata masajului. Acesta nu numai ca trebuie sa fie parfumat, insa trebuie ales unul care nu provoaca mancarimi sau iritatii si este de preferat incalzirea sa inainte de a fi folosit.

Atmosfera potrivita


Nu in ultimul rand, pentru a avea succesul urmarit, masajul erotic trebuie efectuat doar intr-un cadru ideal, unde oricine sa se poata simti foarte bine in pielea sa, atmosfera fiind cea care amplifica placerea, nu numai prin muzica potrivita, ci si prin folosirea unor betisoare parfumate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu