sâmbătă, 10 decembrie 2016

Acum putem monta camere sport pe orice bicicleta

Sportul face parte din viata tuturor, fiind o activitate grozava atat pentru relaxare, insa si recomandata de catre medici pentru a asigura un trai mai sanatos. Astfel, tot mai populare sunt plimbarile cu bicicleta prin parcuri sau prin paduri, performantele ciclistilor putand fi mult imbunatatite cu ajutorul unor gadgeturi speciale, insa aceste camere sport biciclete sunt ideale si pentru monitorizarea traficului.


De unde cumpar?

Cu toate ca exista diferite magazine de unde astfel de produse pot fi achizitionate, iUni este locul ideal, intrucat clientii pot accesa magazinul online pentru a nu mai pierde timp si pentru a desfasura totul din confortul propriei locuinte, fie pot merge la show room-ul din sectorul 3 unde au posibilitatea de a testa dispozitivele inainte de a le cumpara, pentru a fi siguri de decizia luata.

Functii importante

Cea mai importanta functie prezentata de camere sport biciclete este ca acestea pot inregistra la o rezolutie foarte buna, full HD, imaginile fiind foarte clare. In plus, pot fi capturate si imagini de
calitate, iar rezistenta la apa este un alt aspect esential, deoarece dispozitivele pot fi utilizate in cele mai bune conditii chiar si pe timp de ploaie. Bateria din dotare este una suficient de puternica, camerele putand rula fara intrerupere timp de pana la 2 ore, iar incarcarea completa se face imediat.

Usor de folosit


De asemenea, aceste gadgeturi sunt foarte usor de folosit de catre oricine, trecandu-se foarte simplu de la modul OFF, la cel de stand by sau ON, iar inregistrarea incepe prin simpla apasare a unui buton, fiind la fel de usor sa se opreasca. Imaginile capturate pot fi urmarite pe laptop, conexiunea fiind asigurata de cablul de date inclus in pachet. De asemenea, cu ajutorul manualului de utilizare este foarte usor sa se urmareasca toate functiile disponibile si modul in care acestea pot fi folosite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu