sâmbătă, 17 decembrie 2016

De ce ai nevoie de un kit detector de gaze naturale?

O adevarata necesitate in randul celor care detin centrale termice si nu numai, un kit detector gaze naturale nu ar trebui sa lipseasca niciodata, in special datorita faptului ca promite mai multa siguranta, insa acestea sunt impuse si de lege, astfel ca cei care nu se supun risca sa fie amendati usturator. In plus, preturile acestora sunt destul de accesibile si chiar daca ar trebui inlocuite la fiecare cativa ani, suma investita nu este una care sa ridice probleme proprietarilor.



Necesar in toate cazurile

De cele mai multe ori, acest kit ar trebui instalat in bucatarie, iar in cazul in care sunt sesizate scurgeri de gaz, alimentarea este intrerupta automat, iar proprietarii sunt sesizati atat acustic, cat si vizual cu ajutorul a doua leduri. Pachetul contine un senzor, electrovalva si toate cablurile aferente pentru a realiza conexiunile, alaturi de manualul de utilizare si certificatul de garantie. Aceasta procedura trebuie efectuata doar de catre specialisti, intrucat acestia au cunostintele necesare pentru a lua cele mai bune decizii intotdeauna.


In functie de modelul ales, un kit detector gaze naturale poate rula in conditii optime intre 0 si peste 55 de grade, iar puterea alarmei este de circa 70 de decibeli. In plus, senzorul incorporat poate identifica atat gazul natural, cat si cel butan sau LPG, fiind ideal in numeroase conditii.

Unde se monteaza?
Specialistii sunt cei care au la cunostinta toate aceste detalii, insa un senzor se instaleaza de cele mai multe ori in bucatarie, la o distanta de circa 15 cm de tavan, de unde va fi alimentat la reteaua electrica. Cele 3 leduri ajuta utilizatorii sa fie la curent intotdeauna cu starea sistemului, astfel ca atunci cand functioneaza se aprinde cel verde, in caz de pericol se aprinde cel rosu si porneste avertizarea acustica, in timp ce ledul galben este ajutator pentru calibrarea kitului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu