duminică, 18 decembrie 2016

Recomandari pentru servicii de montaj aragaz

Montarea aragazului nu este o procedura atat de simpla pe cat pare la prima vedere, deoarece orice pas ce implica folosirea gazului aduce si riscuri, acesta fiind un motiv important pentru care ar trebui sa se apeleze la specialisti. In plus, acestia se pot adapta la toti producatorii de astfel de electrocasnice, pentru a gasi intotdeauna cele mai bune solutii. Asadar, cei care apeleaza la servicii de montaj aragaz ar trebui sa stie ca legarea acestuia se efectueaza prin intermediul unui racord flexibil, de cele mai multe ori confectionat din inox, alaturi de doi robineti speciali.

Importanta etansarii corespunzatoare

De asemenea, pentru cele mai moderne aragazuri care aduc mai multa siguranta cu ajutorul unui sistem ce detecteaza automat flacara, este nevoie si de instalarea unui regulator de gaz. Una dintre cele mai importante etape este verificarea etansarii sistemului, pentru care este nevoie de cateva garnituri speciale care sa nu permita trecerea gazului. Astfel, prin intermediul unui detector de gaze are loc acest pas prin care specialistii se asigura de buna functionare a sistemului, iar in cazul in care apar nereguli, intreaga procedura trebuie reluata de la zero.

Accesibil pentru toate buzunarele

Cu alte cuvinte este mult mai usor pentru oricine sa apeleze la servicii de montaj aragaz, decat sa incerce instalarea pe cont propriu si sa riste o tragedie. In plus, preturile nu sunt foarte ridicate pentru aceasta procedura, fiind nevoie de cateva sute de lei pentru montaj, insa costurile variaza de cele mai multe ori in functie de tipul de aragaz.

Important de stiut

Intotdeauna cand sunt sesizate mirosuri suspecte ar trebui sa se opreasca imediat alimentarea cu gaz, sa se evite folosirea oricarui dispozitiv electric, becurile nu trebuie aprinse, iar geamurile sa fie larg deschise pentru aerisirea spatiului, pana la sosirea specialistilor care sa se ocupe de remedierea problemei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu